donderdag 8 augustus 2013

Onze eigenwijze sellou

Onze eigenwijze sellou en een filmpje met een recept voor selou. 

Het ziet er moeilijker uit dan het is. Gewoon van alles malen en gebakken bloem, boter en honing bijvoegen. Voor de rest wordt er niets gebakken!

    
Wij hadden niet dezelfde ingrediënten in huis als in het filmpje en maakten een sellou met wat we in de 
kasten vonden:

500 gram bloem
250 gram gesmolten boter
500 gram honing
sesamzaadjes
lijnzaad
steranijs
venkelzaadjes
kardamompeultjes
amandelen; fijn gemalen, gehakt en schijfjes (de restjes die we in de kast vonden hihi )






Alles door elkaar kneden en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Werkboekje rond al hadj

Klik op deze link voor een boekje rond al hadj (Engels):    https://app.box.com/s/l8igiu47dkiywzymettoofkhnjxc26zm