1,4 liter water
750 gram bloem
tl zout
tl suiker
scheutje maïsolie
2 tl droge gist
1 zakje (10 gram) bakpoeder
1 uur laten rijzen
Zonder vetstof op een middelmatig tot zacht vuurtje aan één kant bakken. Op een handdoek laten afkoelen. Niet op elkaar leggen, dan gaan ze aan elkaar plakken.
Ik had geen griesmeel of eieren in huis. Je hoeft deze er ook niet per se in te doen. De baghrir kunnen op verschillende wijzen klaar gemaakt worden. Hier volgt een link naar video van een goed recept:
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Werkboekje rond al hadj
Klik op deze link voor een boekje rond al hadj (Engels): https://app.box.com/s/l8igiu47dkiywzymettoofkhnjxc26zm
-
Voor degenen die nog aan het zoeken zijn naar een methode voor Taal. De meeste kun je gewoon bestellen via internet. Wij gebruiken Kamele...
-
De laatste tijd viel het lesgeven aan drie kinderen tegelijkertijd (én een kleintje dat alles wil meedoen) me nogal zwaar. Dus probeerden w...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten